Eat ink : recipes, stories, tattoos / Birk O'Halloran & Daniel Luke Holton

Livre

O'Halloran, Birk. Auteur | Holton, Daniel Luke. Auteur

Edité par Adams. Avon, Massachusetts - 2014

From James Beard Award winners, Top Chef competitors, and Food Network stars to prep cooks, interns, and sous chefs, few other people are more closely associated with tattoos than chefs. Professional kitchens have traditionally been an unseen haven for many of society's misfits, but recently they have been transformed into stages as the world's obsession with great food and great chefs continues to grow. Knuckle tattoos that once excluded a person from many careers have become a badge of honor and the tattoos are now a testament to their commitment to their craft. Eat Ink goes beyond their Michelin stars and chef's coats to explore what lies beneath: seasoned cooks who love preparing original plates and wear their tattoos proudly as they share the experiences that led them to the kitchen. Inside this cookbook, you'll discover a range of recipes as diverse as the chefs themselves, as well as personal details about the chef's remarkable journeys through the kitchen (and the tattoo parlor). From Lish Steiling's Roasted Parsnip and Kale Salad to Rick Tramonto's Gemelli with Chicken and Spring Herb Sauce to Duff Goldman's Pineapple Hummingbird Cake, each revealing profile offers a never-before-seen peek behind the kitchen door and into the mind of a chef. Complete with hundreds of full-color photographs and 60 delicious recipes from today's top chefs, Eat Ink invites you into their kitchens to sample some of world's best plates.

Vérification des exemplaires disponibles ...

Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...

Suggestions

Sélection : Food Inc.

LaTarte : Paris, fondée en 2015 / Sébastien Dumotier & David Oliveira | Dumotier, Sébastien. Auteur

LaTarte : Paris, fondée en 2015 / Sébastien D...

Livre | Dumotier, Sébastien. Auteur | DL 2016

Des recettes de tartes sucrées et salées : au citron, au chocolat, à la fraise, etc. Electre 2016

Eat ink : recipes, stories, tattoos / Birk O'Halloran & Daniel Luke Holton | O'Halloran, Birk. Auteur

Eat ink : recipes, stories, tattoos / Birk O'...

Livre | O'Halloran, Birk. Auteur | 2014

From James Beard Award winners, Top Chef competitors, and Food Network stars to prep cooks, interns, and sous chefs, few other people are more closely associated with tattoos than chefs. Professional kitchens have traditionally be...

La table vivante / Pierre Jancou | Jancou, Pierre (1970-....). Auteur

La table vivante / Pierre Jancou

Livre | Jancou, Pierre (1970-....). Auteur | DL 2015

Le parcours du restaurateur parisien et une soixantaine de recettes de son cru, d'inspiration française et italienne, à base de produits du terroir. Electre 2015

Le Pigeon : cooking at the dirty bird / Gabriel Rucker, Meredith Erickson, Lauren et Andrew Fortgang | Rucker, Gabriel. Auteur

Le Pigeon : cooking at the dirty bird / Gabri...

Livre | Rucker, Gabriel. Auteur | 2013

Le Nouvel observateur. 2498, Jeudi 20 Septembre 2012 |

Le Nouvel observateur. 2498, Jeudi 20 Septemb...

Numéro de revue | 2012

Metal cooking : 58 recettes de pâtisseries inspirées du rock et du heavy metal / Eve O'Sullivan, Dave O'Sullivan | O'sullivan, Eve

Metal cooking : 58 recettes de pâtisseries in...

Livre | O'sullivan, Eve | 2016

Une journaliste culinaire et un musicien présentent une sélection de 58 recettes, inspirées d'une chanson ou du titre d'un album de rock ou de heavy metal : Big cheese (Cake), Flourslave, The downward spiral, Rock the cake bars (T...

Omnivore food book. 6, 2016 |

Omnivore food book. 6, 2016

Numéro de revue | 2016

D.O.M. : rediscovering Brazilian ingredients / Alex Atala | Atala, Alex. Auteur

D.O.M. : rediscovering Brazilian ingredients ...

Livre | Atala, Alex. Auteur | 2013

Bocuse magazine. 1 |

Bocuse magazine. 1

Livre | 2016

Humains / Guillaume Sanchez [et Henry Michel] | Sanchez, Guillaume (1991?-....). Auteur

Humains / Guillaume Sanchez [et Henry Michel]...

Livre | Sanchez, Guillaume (1991?-....). Auteur | DL 2017

Le cuisinier remarqué à la télévision livre sa vision de la cuisine et propose ses recettes en trois parties, chacune correspondant à un univers graphique différent : la cuisine d'hier revisitée et photographiée à l'argentique, la...

Le plongeur : roman / Stéphane Larue | Larue, Stéphane (1983-....). Auteur

Le plongeur : roman / Stéphane Larue

Livre | Larue, Stéphane (1983-....). Auteur | DL 2016

Nous sommes à Montréal au début de l'hiver 2002. Le narrateur n'a pas vingt ans. Il aime Lovecraft, le métal, les comic books et la science-fiction. Etudiant en graphisme, il dessine depuis toujours et veut devenir bédéiste et ill...

Chargement des enrichissements...

Avis des lecteurs